Támogatás

Fogadjon Ön is örökbe egy sátrat!

Annak érdekében, hogy 2022-ben a magyar nép lerázza magáról a Fidesz-KDNP korrupt és becstelen uralmát, a lehető legtöbb helyen, a lehető legtöbb embert mozgósítanunk kell, már az őszi előválasztáson is. Ennek érdekében – az online előválasztás mellett – minél több településen, minél több sátorban lehetőséget kell biztosítanunk a választásra. Ahhoz, hogy az előválasztás minél szélesebb körben megvalósulhasson, minden segítségre szükség van!

Támogassa Ön is az előválasztást, fogadjon örökbe egy sátrat, hogy minél több településen, minél több helyszínen tudjanak szavazni a választók!

Miért van szükség támogatásra?
Egy sátor felállítása és működtetése több százezer forintba kerül, amiben benne van többek között a helyszín kialakítása, az áram, a szélessávú internet biztosítása, vagy éppen a sátrak őrzése. Az előválasztások költségeit az azt szervező ellenzéki pártok és civil szervezetek állják, de célunk, hogy a szűkös anyagi erőforrások ellenére is minél több helyen lehetőséget biztosítsunk a részvételre. 

Hogyan tud segíteni?
A támogatásokat minden párt egy erre a célra elkülönített saját alszámláján gyűjti, majd a befolyt összeget közösen a sátorhelyszínek kialakítására fordítják.

Támogasson minket Ön is! Kattintson annak a pártnak a logójára, amelyik párton keresztül támogatná/támogatnád az előválasztás megrendezését és a sátrak kialakítását!

Köszönjük a támogatást!